۱-در مرحله اول زیتون های سیاه شده و رسیده را خوب شسته و خشک میکنیم
۳،۲-در مرحله دوم و سوم زیتون ها رو در دیوگ(هاونگ چوبی)کوبیده و هسته ی زیتون را که روغن در خود دارد را خوب له میکنیم
۴-در مرحله چهارم زیتون له شده را میبینیم
۵-در مرحله پنجم زیتون کوبیده شده را در مقداری آب ب جوش میاریم تا خوب بپزد
۶-در مرحله ششم زیتونی که‌خوب پخته شده و روغش در آمده را در تکه ای کیسه پارچه ای(یا جوراب مردانه تازه) خوب آبش را در میاوریم و تفاله باقی مانده را دور میاندازیم و مایع به دست آمده را خوب میجوشانیم تا آب ته نشین شود و روغن را جمع میکنیم
۷- روغن زیتون دستی خالص آماده ميباشد

 

عكس از: رضا عباسي




تاريخ : ۱۳۹۷/۱۱/۱۱ | | نویسنده : سلمان ولیمحمدی |